ALV

ALV

Op 21 april, een ruime week voor alweer de 5e verjaardag van Arktika, was het weer zover: de jaarlijkse ALV. Onder het genot van een flinke stapel pizza’s werd er uitgebreid teruggeblikt op het afgelopen jaar, waarin Arktika haar eerste lustrum vierde en ze alweer is uitgegroeid tot een vereniging van ruim 180 leden. Ook werd er vooruitgekeken naar de toekomst. De ALV was dan ook het podium voor een belangrijk moment: na 5 jaar besloten twee van de oprichters Viktor en Thomas dat het tijd was om het stokje door te geven.. Niet voordat zij in het zonnetje gezet werden natuurlijk, en ook niet voordat Thomas de traditie van een persoonlijke voorzittershamer in het leven kon roepen. Gelukkig stonden hun opvolgers ook klaar: Iris heeft de rol van voorzitter opgepakt, en Jojanneke en Robin versterken het bestuur als respectievelijk secretaris en penningmeester. Toen de formaliteiten waren afgerond, was het tijd om met elkaar na te genieten op de borrel.