Zomertrainingen

In de zomer biedt Arktika wekelijks twee trainingen aan. Eens in de maand vindt er daarnaast een fietsduurrit plaats op de zondagochtend. De trainingen zijn geschikt voor alle niveau’s.

Maandag 19.30 – 21.00:

Droogtraining

De training vindt plaats bij de skeelerbaan in Park Ruijgenhoek in Overvecht. De droogtraining is een bootcamp-achtige training met nadruk op schaatstechniek. Gegarandeerd zul je hier moe maar voldaan van thuiskomen! Deze training is toegankelijk voor alle niveaus. Aanmelden is in de coronatijd wel noodzakelijk!

Donderdag 19.00 – 21.00:

Fietsintervaltraining

Tijdens deze training zullen we korte blokjes gaan intervallen. We verzamelen als groep bij Fort Blauwkapel en fietsen gezamelijk naar de intervallocatie toe. De training doe je in principe alleen. Hierdoor is dit toegankelijk voor elk niveau.

Het is handig als je een snelheidsmeter of digitaal horloge hebt wat je op je stuur kan binden en waar je seconden op kunt zien. 

Zondag 10.00 – 14.00:

Fietsduurrit

Eens in de maand vindt er een fietsduurrit plaats op de zondagochtend. Hierbij maken we een langere duurrit met onderweg een lunchstop. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we de groep opdelen in twee groepen van verschillende niveau’s.

De verzamellocatie is nog nader te bepalen.