Zomertrainingen

In de zomer biedt Arktika wekelijks twee trainingen aan. Eens in de maand vindt er daarnaast een fietsduurrit plaats op de zondagochtend. De trainingen zijn geschikt voor alle niveau’s.

Dinsdag 19.00 – 21.00:

Fietsintervaltraining

Tijdens deze training zullen we korte blokjes gaan intervallen. We verzamelen als groep bij Fort Blauwkapel of bij de Kart Fabrique. De uiteindelijke locatie en starttijd kun je vinden in de agenda op de website. De training doe je in principe alleen. Hierdoor is dit toegankelijk voor elk niveau.

Het is handig als je een snelheidsmeter of digitaal horloge hebt wat je op je stuur kan binden en waar je seconden op kunt zien. 

Donderdag 19.00 – 20.30:

Droogtraining

De training vindt plaats bij de Atletiekbaan in Amalia park (Leidse Rijn). De droogtraining is een bootcamp-achtige training met nadruk op schaatstechniek. Gegarandeerd zal je hier moe maar voldaan van thuiskomen! Deze training is toegankelijk voor alle niveaus. 

Zondag 10.00 – 14.00:

Fietsduurrit

Eens in de maand vindt er een fietsduurrit plaats op de zondagochtend. Hierbij maken we een langere duurrit met onderweg een lunchstop. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we de groep opdelen in twee groepen van verschillende niveau’s.

De verzamellocatie is nog nader te bepalen.