Zomertrainingen

In de zomer biedt Arktika wekelijks twee trainingen aan. Ook vindt er twee keer per maand een fietsduurrit plaats. De trainingen zijn geschikt voor alle niveaus.

Dinsdag 19.00 – 21.00:

Fietsintervaltraining

Tijdens deze training zullen we korte blokjes gaan intervallen. We verzamelen als groep bij Fort Blauwkapel of bij de Kart Fabrique. De uiteindelijke locatie en starttijd kun je vinden in de agenda op de website. Vanaf de verzamellocatie fietsen we gezamenlijk naar de plek waar we de training zullen uitvoeren. De training doe je in principe alleen. Hierdoor is deze toegankelijk voor elk niveau.

Het is handig als je een snelheidsmeter of digitaal horloge hebt wat je op je stuur kan binden en waar je seconden op kunt zien. Vergeet ook niet je lampjes voor op de terugweg!

Donderdag 19.00 – 20.30:

Droogtraining

De training vindt plaats bij de Atletiekbaan in Amaliapark (Leidse Rijn). De droogtraining is een bootcamp-achtige training met nadruk op schaatstechniek. Gegarandeerd zal je hier moe maar voldaan van thuiskomen! Deze training is toegankelijk voor alle niveaus. 

Zondag 10.00 – 14.00:

Fietsduurrit

Regelmatig organiseren we in de zomer een toertocht. Hierbij maken we een langere duurrit (+/- 100 km) met onderweg een koffie- of lunchstop. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we de groep opdelen in groepen van verschillende niveaus.

De verzamellocatie wordt per rit bepaald en kun je vinden in de agenda op de website.