Clubkleding

Arktika heeft een eigen sportkledinglijn van kledingfabrikant AGU, met schaats- en wielerkleding.  De schaatskledinglijn bestaat uit een gevoerd (thermo) schaatspak, een schaatsjas en een ritsbroek. De wielerkledinglijn bestaat uit een wielershirt en wielerbroek. Jaarlijks organiseren we een bestelronde met pasmomenten aan het begin van het schaatsseizoen en aan het begin van het zomerseizoen. Let op dat de foto”s hieronder af kunnen wijken van het uiteindelijke product. Als lid ontvang je hierover per mail meer informatie

  • Schaatspak
  • Schaatsjas
  • Ritsbroek
  • Wedstrijdpak lycra
  • Wedstrijdpak
  • Snijvast pak
  • Wielershirt
  • Wielerbroek
  • Skeelerpak

Schaatspak: Het schaatspak is een schaatspak zonder cap (‘marathonpak’). Dit pak is enkel beschikbaar in een thermouitvoering. Dit pak heeft achtervakken om kleine spulletjes mee te kunnen dragen. De stof tussen de knieën en onderbuik is niet gesublimeerd, wat betekent dat de stof door en door één kleur is, wat het doorschijnen tegengaat.

Schaatsjas: De schaatsjas is gevoerd en heeft een enkele achterzak met ritssluiting.

Ritsbroek: De ritsbroek is een gevoerde broek die je middels twee volledige ritsen aan de zijkanten eenvoudig aan en uit kunt trekken. Optimaal voor de koudere dagen of tijdens het inrijden voor wedstrijden. De ritsbroek is zwart van kleur en heeft een opdrukking van het Arktika logo.

Wedstrijdpak lycra: Wedstrijdpak van lycra van het merk AGU

Wedstrijdpak: Speedpak van Hunter. Dit pak wordt op maat gemaakt.

Snijvast schaatspak: Dit is een snijvast schaatspak van Hunter, goedgekeurd voor gebruik in landelijke marathonwedstrijden. Dit pak kan op maat gemaakt worden.

Wielershirt Speed: Dit wielershit is gemaakt van Coolmax, een stof van een speciale vezel die ontwikkeld is om het lichaam droog te houden en een comfortabel gevoel te geven. Rondom de schouders gebruiken we aero lycra met lasercut afwerking, waardoor het shirt zeer licht en nauwelijks voelbaar draagt.

Wielerbroek Speed: De snit van de Speed wielerbroek volgt de ergonomie van bil en bovenbeen in een fietshouding, waardoor de broek in elke beenpositie optimaal aansluit. De combinatie van materialen maken dit een topmodel bib shorts die geschikt is op het allerhoogste niveau. De broekpijpen zijn afgewerkt met een band met gel spots die de broek comfortabel op zijn plek houden. De Arktika wielerbroek is standaard voorzien van de Pro Zeem upgrade.

Wind-Body: AGU Performance. Voorzijde wind en waterafstotend en met een mesh achterpaneel.

Skeelerpak: Perfect voor gebruik in de zomer. Deze stof is van hetzelfde materiaal als de fietskleding.