Lid worden

Goed dat je al tot hier gekomen bent! Je bent nog slechts een aantal stappen verwijderd van een lidmaatschap bij Arktika! Kies hieronder een methode om het inschrijfformulier in te vullen. Je kunt dit online doen, via een PDF-document of via een Word-Document. Indien je voor een van de laatste twee methoden kiest kun je via onderstaand contactformulier het document retour sturen. Na inschrijving zul je zo spoedig mogelijk reactie ontvangen van de ledenadministratie. De huidige contributie bedraagt €60 en zal gefactureerd of afgeschreven worden nadat je bevestiging van ons ontvangen hebt.

Let op dat Arktika een maximum leeftijd van 35 jaar hanteert bij inschrijving als lid. Dit doen wij om de continuïteit van Arktika en haar verenigingsdoel na te kunnen streven. Neem bij twijfel of vragen contact op met de secretaris.

Lid worden geeft je toegang tot activiteiten, zomertrainingen en Social Skate. Voor sommige trainingsuren hanteren we een wachtlijst. Neem contact op met de secretaris voor meer informatie. 

Klik hier voor het online inschrijvingsformulier. Let op dat het online formulier automatisch het officiële document inclusief SEPA-machtiging voor je invult. Bij deze methode dien je ook akkoord te gaan met de verwerking van je gegevens via een externe API.

 

Klik hier of op de PDF-afbeelding om het inschrijfformulier in PDF-formaat te downloaden. Via dit bestand kun je de velden digitaal invullen. Tevens is het mogelijk digitaal een handtekening te zetten. Hiervoor heb je echter wel Foxit Reader nodig. Bekijk hier hoe je dit kunt doen. Je kunt natuurlijk ook het formulier uitprinten, je handtekening zetten en een foto van het inschrijfformulier retour sturen. Omdat we geen professionele ontcijferaars zijn willen we je wel vragen vooraf alle overige velden alvast digitaal in te vullen.