5 jaar Arktika!

5 jaar Arktika!

Hieperdepiep HOERA! Arktika is jarig!
Vijf jaar geleden, op 26 april 2018, reisden Viktor, Thomas en Lennaart af naar Bussum, om daar bij notaris R. A. Ritsma hun handtekeningen onder de statuten van Arktika te zetten.

Twee weken later vond de oprichtingsborrel plaats en waar gehoopt werd op een ledenaantal van 25 in het eerste jaar, bleek dat op deze avond al bereikt. Tegen alle verwachtingen in was bij de start van het eerste schaatsseizoen de grens van 60 leden al gepasseerd! Inmiddels is Arktika uitgegroeid tot een nog grotere vereniging met 180 leden.

In de winter schaatsen we inmiddels op vijf verschillende trainingsuren en de zomertrainingen, zowel op de fiets als op de atletiekbaan, zijn populair. Ook zijn er in vijf jaar al verschillende trainingsavonturen in het buitenland beleefd en kijken we ook met veel plezier terug naar de maandelijkse borrels en activiteiten.

Een vijfde verjaardag betekent ook het eerste Arktikalustrum en om dat te vieren worden het hele jaar verschillende sportieve en minder sportieve activiteiten georganiseerd. Het lustrumjaar werd eerder al afgetrapt met baanwielrennen en over twee weken staat het lustrumfeest gepland. Ook de rest van het jaar kan je een hoop leuks verwachten, dus houd de agenda in de gaten!