Winterkleding bestelling open t/m 7 oktober!

Winterkleding bestelling open t/m 7 oktober!

Voor de winterkleding bestelronde kun je op dinsdag 4 oktober en vrijdag 7 oktober de Arktika winterkleding passen. Dit betreft de (marathon)schaatspakken en de jasjes van AGU (Levertijd 12 weken). Passen is mogelijk na afloop van de schaatstraining. Kim zal met de kleding te vinden zijn in/nabij het KNSB café. Deze bestelronde wordt er ook geïnventariseerd voor een snijvast marathonpak van Bioracer, de kosten voor dit pak zijn rond de 240 euro (levertijd 6 weken).

Wil je je bestelling doorgeven? Doe dat dan uiterlijk zondag 9 oktober via deze pagina. Let op, de huidige prijzen zullen iets worden verhoogd.

Kom jij erachter dat je bidons inmiddels aan vervanging toe zijn? Of heb jij behoefte aan een buff? Deze zijn op voorraad en kunnen eveneens besteld worden via onderstaande button.