Start Winterseizoen!

Start Winterseizoen!

De ijsbaan is weer open en iedereen heeft een mail ontvangen met de groepsindeling en de laatste informatie over het seizoen (abonnementhouders). Als je al een pasje hebt, dan worden de nieuwe abonnementen er automatisch op geladen. Mocht je dit jaar voor het eerst schaatsen, dan kun je je toegangspas ophalen bij de balie.


De eerste trainingen zijn:
Dinsdag 4 oktober van 18:45 uur – 20:00 uur
Woensdag 5 oktober van 18:00 uur – 19:15 uur
Vrijdag 7 oktober van 17:45 uur – 19:00 uur en van 19:15 uur tot 20:15 uur


Ook de Social Skate gaat weer van start! Hiervoor is iedereen welkom op donderdag 6 oktober om 19:15 uur. Bij dit uur kun je naar binnen met een rittenkaart (6-, 11- of 22-rittenkaart). Deze kaart kun je kopen bij de kassa van de Vechtsebanen.


Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd een trainer aanspreken of contact opnemen met de wedstrijdsecretaris.