Mountainbiken

Mountainbiken

We stonden met zes mountainbikers aan de start van een natte tweede editie van de maandelijkse mountainbiketocht. Tijdens de mountainbiketocht naar Zeist en Austerlitz werden de paden uitdagend door de regen. Gelukkig klaarde het snel op en zo konden wij ons een weg maken door de groene bossen en de glooiende mountainbike trails. Halverwege kwam het zonnetje lekker door en konden we even een kwartiertje vitamine D slurpen bij de Pyramide van Austerlitz, waar we overigens nog een mooi college kregen van Tim hoe die ooit gebouwd was.

Ondanks de blubber was de tocht een succes, alleen de kettingen begonnen aan het einde een beetje te protesteren. Gelukkig doet een sopje wonderen.

Wil jij de volgende editie er ook bijzijn? Houd dan de agenda in de gaten!

Geschreven door Jip