Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen

In navolging van vorig seizoen, leek het er even op dat ook dit seizoen de allereerste Arktika clubkampioenschappen weer geen doorgang konden vinden. Gelukkig kon door versoepelingen van de coronamaatregelen wel weer wedstrijden georaniseerd worden, waardoor de wedstrijdcommissie alle zeilen had bijgezet om afgelopen weekend toch de clubkampioenschappen te organiseren.

De clubkampioenschappen werden verdeeld in een A en B categorie. Bij de A categorie werd er met een klassement over 500/1500 gestreden om de titel clubkampioenen; en bij de B werd er 500/700 gereden. Er stonden heuse prijzen op het spel. Niet eerder zijn er clubkampioenschappen gehouden bij Arktika. De winnaars van de titel zouden dus de boeken in gaan als eerste clubkampioen van Arktika!

Bij zowel dames als heren bleef het spannend tot het laatste moment. Uitendelijk wisten Wouter Tel en Myrthe Drogtrop er met de winst vandoor te gaan. Zij kunnen zich dus voor aankomend jaar kronen als eerste clubkampioen en kampioene van Arktika!

Bekijk hier de uitslagen