Interval Protocol

Vanaf 1 juni zal Arktika naast de droogtrainingen ook weer intervaltrainingen op de fiets gaan aanbieden. Ook hierbij geldt dat het anders georganiseerd zal worden dan we in eerste instantie gewend zijn. Hieronder vind je het protocol dat we voor de fietstrainingen hanteren. Lees deze voorafgaand goed door. Ook hier geldt weer, mochten punten niet werken, dan passen we dat aan.

Interval Corona Protocol Arktika

  • We zullen vanaf Fort Blauwkapel (kruising Bastionweg/Kapelweg). In groepjes van maximaal 6 personen fietsen we naar de intervallocatie toe.
  • Op het verzamelpunt houdt iedereen altijd 1,5 meter afstand van elkaar. Dus óók als je huisgenoten/partners bent!
  • Op locatie zal de trainer het schema uitleggen en bespreken. Deze doe je altijd individueel op voldoende afstand van elkaar.
  • Het is mogelijk dat je tijdens de training mensen moet inhalen, doe dit veilig en houd zoveel als mogelijk rekening met de 1,5 meter.
  • Er zal een maximum aantal gehanteerd worden van 15 Arktikanen. Om dit te reguleren zal er een aanmeldpagina komen via de kalender. 
  • Aanmeldingen zullen open gaan elke vrijdag om 9:00 uur. Mocht het maximaal aantal bereikt zijn. Kun je je inschrijven voor de wachtlijst voor die training. Je kunt deze formulieren vinden via de kalender op de voorpagina. Aanmelden kan tot 17:00 op de dag van de trainingMocht je je moeten afmelden, stuur dan even een berichtje aan Viktor of Thomas per mail of Whatsapp vóór 12:00 op de dag van de training.  Zodoende kunnen we de eerste persoon op de wachtlijst nog tijdig benaderen.  

Het belangrijkste is dat er altijd 1,5 meter afstand van elkaar bewaard wordt en dat je thuis blijft bij klachten.