Winterseizoen van start en eerste Arktika-reis!

Winterseizoen van start en eerste Arktika-reis!

Een uniek moment in de geschiedenis van Arktika: op dinsdag 2 oktober betreden we voor de eerste keer als vereniging het ijs! Als vereniging hebben we een mooie zomer achter de rug gehad. Sinds de oprichting zijn er vele trainingen georganiseerd, spierpijn gekweekt en ook borrels gedronken. Met maar liefst 60+ leden kunnen we wel stellen dat Arktika nu al haar noodzaak bewezen heeft en ze al meer mensen bereikt heeft dan van te voren gedacht was.

Samen met jullie kijken we daarom uit naar de toekomst! Er staat nog een hoop op de planning! Veel leden hebben al kleding besteld, deze is inmiddels binnen en zal komende trainingen uitgedeeld worden. Mocht je nu alsnog kleding (extra) willen bestellen, kijk dan even in de nieuwsbrief voor pasmomenten.

Ook de eerste Arktika-reis staat al in de planning: in het weekend van 15 t/m 18 november reizen we af naar Berlijn. De planning is om op donderdagavond na werktijd te vertrekken en zondagavond weer terug in Utrecht te zijn. Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier. Inschrijven kan tot 14 oktober!

Wij hebben er zin in en tot op het ijs!