Arktika is opgericht!

Arktika is opgericht!

Het heeft even geduurd, maar het is het eindelijk zover! Afgelopen donderdag 26 april hebben we om 14.30 bij notaris R. A. Ritsma te Bussum onze handtekeningen onder de statuten van Arktika gezet. Deze datum is natuurlijk niet geheel toevallig. Wij hebben deze datum speciaal aangevraagd zodat we dan elk jaar Koningsnacht kunnen gebruiken om de oprichting van Arktika te vieren!

Verder gaan de eerste trainingen volgende week van start:

  • Maandag 30 april – 19.30: Droogtraining bij de skeelerbaan in Park Ruijgenhoek in Overvecht. In de loop van de zomer kan deze locatie aangepast worden, maar voor nu is dit even het begin
  • Donderdag 19.00 -Fietsintervaltraining bij Fort Blauwkapel. Het is handig als je een snelheidsmeter hebt, of in ieder geval een digitaal horloge wat je op je stuur kan binden en waar je seconden op kan zien.

Wees welkom en kom volgende week lekker meetrainen! Inschrijven is vooralsnog niet nodig. Hoogstwaarschijnlijk zullen de inschrijvingen aan het eind van volgende week open gesteld worden. Hierover houden we jullie nog op de hoogte.

Wij hebben er zin in en hopen jullie op de trainingen te zien!