Arktikassa

Welkom bij de enige echte Arktika marathon WEDsite.
 
Dit seizoen doen meer Arktikanen dan ooit mee aan de lokale, regionale en landelijke schaatsmarathons. Elke week wordt er gestreden en pijn aan de rug geleden alles om Arktika te vertegenwoordigen. Om het marathonrijden nog levendiger te maken kun je nu elke week wedden op verschillende opties uit het Sportwedboek van Arktika. Als de resultaten binnen zijn worden deze na berekening op de site geplaatst met je naam erbij zodat je weet hoeveel punten je hebt om de volgende week in te zetten (* Door mee te doen ga je dus akkoord met het plaatsten van je punten en naam op de site).
 
De deadline is elke week vrijdag 23.59 op deze manier heb je meestal nog geen info over de landelijke marathon.
 
Hoe werkt het?
Ga naar www.arktika.nl –> Wedstrijden –> Arktikassa
 
Iedereen die voor het eerst meedoet krijg 100 punten. Deze kun je verdelen over alle wedopties uit het sportwedboek. Elke week word je nieuwe puntentotaal berekend en dat kan je weer inzetten de volgende week.
 
Voorbeeld wedoptie
A. Arktika wint alles (x3)
B. Arktika wint niks (x1,5)
 
Stel je zet 100 punten in op optie A dan gaat je inzet x3 indien Arktika alles wint, indien ze niks winnen dan verlies je al je ingezette punten. 
 
 
———————
 
Regels:
1. Je kunt per stelling/sportwedboekoptie maar op 1 van de opties inzetten.
2. Als je nul punten hebt ben je af 🙂
2. a) Ach wat zielig je bent af, niet getreurd je mag wel weer meedoen maar dan moet je met een pak (of 2) koekjes voor de marathonrijders meenemen voor na hun wedstrijd. Doe je dit dan krijg je weer 100 punten.
2. b) Je krijgt hier wel een aantekening van op de lijst in de einduitslag aan het eind van het seizoen.
2. c) Als je een leuke stelling aandraagt krijg je 30 punten (leuk wordt bepaald door de Arktikassacommissie)
3. Degene aan het eind van het seizoen met de meeste punten wint. Heb je een keer punten moeten bijkopen omdat je blut was, dan kom je in het koekjesklassement.
4. De winnaar aan het eind van het jaar wint 2 officiële Arktika bierglazen.
——————————–
 
Disclaimer (de kleine letters): Aangezien we geen licentie hebben kunnen verkrijgen bij de kansspelautoriteit zul je van deze weddenschappen geen extra huis kunnen gaan kopen ;-).
 

Tussenstand: